24.5.2014

terveisiä JoukolastaKuvassa minun oma hetki - iltapalaksi halloumisalaattia Joukolan terassilla tyyntä järvimaisemaa katsellen. Nyt kun ollaan saunottu ja vauva saatu yöunille, on tiedossa hieman aikaa itselleni.
Onpas ollut ihana kesäpäivä mökillä, vaikka valitettavasti olen joutunut olemaan melko paljon sisällä syöttämässä vauvaa kuumuuden ja auringonpaisteen vuoksi.

Vauvan serkut ja vaari tulivat tänään kylään mökille. Olipa ihana nähdä miten rakas kummityttöni, vauvan serkku, oli innoissaan uudesta sukulaisesta. Parasta päivässä on ollut, että tyttäreni on jaksanut olla pitkään hereillä ja viihtynyt hyvin sukulaistätien syleissä.
Muutamissa pätkissä vauva on kylläkin nukkunut päikkärit hellepäivän aikana. Löysimme Manducasta ratkaisun ongelmiin, kun vauva ei ole tosiaan viime päivinä nukkunut lähes laisinkaan päikkäreita. Parasta tietysti on kun vauva nukkuu päikkäreitä Manducassa pääsen itse kävelylenkille mökkimaisemiin (tälle mun vartalolle on tehtävä nimittäin jotain!)
Miehet saivat tänään kasvimaan valmiiksi ja veneen vesille. Josko huomenna olisi vauvan ensimmäinen moottoriveneajelu - voipa olla, että en uskalla päästää kyytiin.

Taidanpa mennä sisälle jännittämään isukin kanssa Mestarien liigan finaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti