16.3.2013

kotoisa aloitus viikonlopulle - illallinen ravintola Solnassa

Eilen töiden jälkeen kiiruhdin illalliselle ravintola Solnaan. Solnahan sai tällä viikolla jälleen Bib Gourmand-merkinnän, joten oli hauska mennä heti tarkistamaan syyn tähän. Solna olikin iloinen yllätys, sillä olin aina kuvitellut ravintolan vanhoillisemmaksi. Sisustus olisi kodikas, tyylikäs ja hieman rento. Otimme seitsemän ruokalajin maistelumenuun. Tykkäsimme menusta, sillä mukana oli herkullisia juttuja ja kivoja uusia kokeiluja. Palvelu ravintolassa oli ripeää, nuorekasta ja tasaisen varmaa. Oli kiva kokemus, jota olin odottanut jo monta vuotta.


 


 
 

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta! Hyvä ravintolaillallinen on kyllä jotenkin aina niin piristävä kokemus. Jää sellainen ravittu ja hyvä olo, muttei sellainen inhottava ähky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvät illalliset ovat miulle ainakin piristävä juttu arjen kkeskellä. Ja kun tosiaan monta tuntia istuu ja nautiskelee rauhassa jää hyvä olo.

   Poista
 2. Me käytiin testaamassa Solna silloin aikoinaan, kun mietimme hääcateringia. Sååsi Cateringin (eli Villa Hakan pitopalvelun) omistaja kun omistaa myös Solnan, joten kyseessä olisi ollut samantyylinen ruoka. Ihan hyvää kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta ette kuitenkaan taineet päätyä heihin. Voi kunpa itse olisin aikanaan tiennyt, kuka Sååsin taustalla vaikuttaa.

   Poista
  2. Ei päädytty, kun omistaja oli (anteeksi) suoranainen mulkku. Ei mitään sosiaalisia taitoja, yritti kiskoa vain kaikesta lisähintaa eikä vastannut edes sähköposteihin. Heillä ei silloin edelliskesänä ollutkaan juuri tilaisuuksia, kun juuri kukaan hääpari, joka varasi Villa Hakan, ei päätynyt heihin. En ihmettele yhtään...

   Poista
  3. hahaa, jotkut ei vaan osaa. anteeksi, että naurattaa. Uskomatonta minkälaista palvelua sitä saikin joltain tahoilta viime kesän "projektiin" liittyen.

   Poista
 3. Solnassa kävin aikoinaan useinkin, kun asuin ihan lähistöllä. Nyt en ole vuosiin ollut siellä. Ruoka oli hyvää, mutta muistelen, että ravintola meni konkurssiin useaan otteeseen, sama omistaja jatkoi aina vain uudestaan eri yrityksen nimissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaapa hiukan epätoivoiselta, että joutuu uudestaajauudestaan aloittamaan toiminna alusta.
   Ehkä se sijainti ei vedetä tarpeeksi ihmisiä Munkkiniemen ulkopuolelta. Toisaalta kyseessä perinteinen ravintola, joten luulisi, että olisi löytänyt jo vakioasiakkaansa.

   Poista