27.3.2013

Thaimaan matka - Koh Samui - osa 4/4

Koh Taolta suuntasimme laivalla Koh Samuille. Samuilla yövyimme neljä yötä Chaweng Noilla Impiana Resortissa. Oli muuten todella kiva hotelli, jota voin lämmöllä suositella. Aamupala oli erinomainen, huone siisti, palvelu ensiluokkaista, spa viihtyisä, rantabaari tyylikäs ja iltaisin oli kivaa tapahtumaa rannalla. Hotellilta ei olisi tarvinnut poistua laisinkaan.
Samui on paljon Taon saarta suurempi ja turismikin on siellä jo kehittyneempää. Samuista jäi päällimmäiseksi mieleen hienot fining ravintolat ja lukuisat hyvät spat. Yövyimme saarella 4 yötä, joka oli mielestämme liian vähän, sillä ehdimme näkemään ja kokemaan vain todella pienen osan kaikista saaren mahdollisuuksista.
Samuilla otimme rennosti; otimme aurinkoa, joimme drinksuja, kävimme ratsastamassa elefanteilla, rentouduimme hoidoissa, söimme hyvin. Parasta oli ehdottomasti neljän tunnin hemmottelu palkitussa Tamarind Springs Spassa. Mieheni tykkäsi eniten koko päivän kestäneestä kalastusretkestä.
Kyllä tälläistä elämää olisi jatkanut pidempäänkin.8 kommenttia:

 1. Voih - matkakuume sen kun nousee kohisten...

  VastaaPoista
 2. Voi elefanttiparat, sitä toimintaa ei olisi kannattanut tukea lainkaan. :( Se on kyllä sellainen epäkohta, joka pitäisi saada ehdottomasti kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä, harmitti että menimme. Oli ihana nähdä elefantteja, sympaattisia tyyppejä. Onneksi saivat pitää taukoja työn ohessa. Mutta itkien taisin farmilta lähteä.

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tuli heti mieleen parin vuoden takainen Koh Samuin matka!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samui oli kyllä leppoisa lomaparatiisi. Saari on varmasti muuttunut jonkin verran meidän matkojen välillä tässä muutamassa vuodessa. Tuntui, että siellä oli avautunut paljon uusia hotelleja ja koko ajan rakennettiin lisää.

   Poista
 4. Vau, upeita kuvia! :)

  - shoppingkviini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samui oli ihan kiva paikka, ei tosin täysin meidän sydämiä vienyt.

   Poista