25.5.2014

kesävaatteita tyttövauvalle

Kesä, lämpö ja ihanat vauvojen kesävaatteet! Olen tällä viikolla hullaantunut totaalisesti vaatekauppojen kesämallistosta. Tyttäreni on saanut uusia Benettonin, Name Itin, ROK Clothingin, Lindexin ja H&M:n vaatteita.

Kolme ihanaa t-paitaa Benettonilta. Kampin Benettonin liike on muuten minulle kuin taivas. Benettonin Hello Kitty-paidan löysin Helsingin Sokokselta, jossa on koko lasten kevät- ja kesämallisto myynnissä 30% alennuksella. Ensimmäisten kokeilujen jälkeen on kyllä todettava, että t-paidat ovat valitettavasti älyttömän epäkäytännöllisiä pienillä vauvoilla.


Suloisen hauskan ankkamekon löysin ROK Clothingista. Taisin maksaa tästä alyttömän söpöstä mekosta alle 2 euroa.
Ruusuinen kevyt haalariasu on Lindexiltä.  Luulenpa, että tästä tulee meidän tämän kesän suosikkiasu, jos vaan kesästä tulee helteinen.


Viileisiin kesäpäiviin hankin Name Itin valkoisen hupparin, jossa on irrotettava huppu. Huppari oli 50% alennuksessa Kampin Name Itin pop-up-myymälässä.
Benettonin vaaleanpunaisesta tikkitakista olen haaveillut jo pitkään tyttärelleni ja viimein sain sen hankittua. On se tajuttoman söpön tyylikäs.
Lindexin valkoinen neule on kuin tehty viileisiin mökki-iltoihin.


Kesäisiä bodyja ostin Lindexiltä.

Kukallinen shortsiasu on hennesiltä.

Vaaleanpunaiset housut ostin Name Itin mallistosta. Legginsit on Name Itin Kampin myymälästä ja ihanat pellavahousut on Stockmannilta.
Molemmat valkoiset housut ovat Benettonilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti