22.5.2014

Sanomakahvila - mammojen ja vauvojen olohuone


Eilen mammaystäväni kanssa mietimme mihin menisimme kahville sateisena päivänä. Paikan pitäisi olla sellainen missä tarvittaessa pystyisimme imettämään vauvamme ja vaihtamaan vaipat. Mieleeni tuli heti tämä Nyt-liitteen juttu, jossa Nyt oli mahtavasti kerännyt Helsingin keskustan parhaat vauvakahvilat.
Päädyimmekin kahvittelemaan Helsingin ensimmäiseen vauvakahvilaan, Sanomakahvilaan, tosin vauvakahvilan maineen sai tosiaan tiloissa aikaisemmin toiminut Waynes Coffee.

Mutta hyvin toimi Sanomakahvilakin. Kahvilassa mahtuu liikkumaan vaunuilla, sillä kahvila on levittäytynyt laajasti Sanomatalon alakerrassa. Kahvilassa on kivoja sohvia, loosseja ja nojatuoleja missä on mukava syödä, juoda ja seurustella. Imettäminen onnistui helposti ja häpeämättä omalla paikalla. Minä latteaddiksi olin onnellinen latestani, mutta kahvilasta saa myös herkullisia voileipiä, mielettömiä makeita, lounaskeittoa, salaatteja, smoothieta jne. Itse sorruin rocky roadiin. Ja jos vauva ottaa sopivasti päikkärit, voi kahvilassa lukea Sanoman uusimmat lehdet - mahtavaa. Lastenhoitohuone on ihan kahvilan vieressä olevassa invavessassa. Mutta mikroaaltouunin voi kahvila kyllä ottaa takaisin. T: pulloruokkija

1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä hyvä vauvakahvila, on tullut siellä mammakavereiden kanssa oltua jo esikoisen vauva-aikana 7 vuotta sitten.

    VastaaPoista