27.3.2014

pullantuoksuinen äiti

En tykkää tehdä ruokaa, inhoan kaikkea pilkkomista, raastamista, sekoittelua ja odottelua. Onneksi mieheni tykkää puuhailla keittiössä ja hän onkin tähän asti vastannut meidän kodin ruoanlaitosta ja leipomisista.
Nyt onkin maailmankirjat olleet sekaisin jo jokusen viikkoa, sillä olen äitiyslomalla innostunut leipomisesta. Tähän mennessä olen tehnyt korvapuusteja, voisilmäpullia ja kääretortun.
Tällä viikolla tein Pikku Lintu blogin innoittamana muffineita. Kyseisen blogin superhelppo muffinssiresepti löytyy täältä. Kyseinen resepti oli ihanan yksinkertainen minun leipomistaidoilleni: aineet sekoitetaan keskenään, sitten vaan jaetaan takinaa muffinikuppeihin ja uuniin.


Eilen tein jo jotain hieman vaikeampaa, nimittäin porkkanakakun. Reseptin löysin Pirkalta, niin kuin yleensäkin kun tarvitsen jonkun helpon ja hyvän reseptin. Porkkanakakusta tuli taivaallisen hyvää! Tykkään porkkanakakuissa erityisesti kuorrutuksesta, joten tuunasin reseptiä niin, että tein kuorrutusta tupla-annoksen. Herkullista ja suussasulavaa.


Ehkä minusta tulee vielä pullantuoksuinen äiti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti