24.3.2014

vauvasuihkuttelua! minun baby showerit!

Sunnuntait on viikon parhaimpia päiviä. Mutta eilinen sunnuntai oli poikkeuksellisen hyvä.
Olin kotona kun ovikello soi ja siellä seisoikin joukko ystäviäni ja äitini. "YLLÄTYS! SINULLA ON BABY SHOWERIT!" Itkuhan siinä minulla pääsi. Tiedossa oli vaaleanpunaisia unelmia, kuohuvaa, naurua, mielettömiä ruokia, hauskoja leikkejä, itkua, lahjoja ja upea vaippakakku.

Olen niin kiitollinen miten naiset olivat minun ja vauvan vuoksi nähneet vaivaa. Tosiystäviä sanoisin. Olivat veijarit taineet tietää tästä pitkään, kun kaikki halukkaat olivat päässeet mukaan vauvajuhliin. Katselin haltioissani, kun pöytä täyttyi ihanista brunssitarjoiluista. Elämäni paras brunssi sanoisin. Jokainen oli tehnyt buffetpöytään jotain itse huolimatta omista kiireistään.

Leikit oli parhaimpia! Tykkäsin niiiiin kovasti.
Vauvalotossa veikkailtiin milloin vauva syntyy ja millaisena. Veikkausten perusteella minun ei tarvitse odottaa enää pitkään, sillä ensimmäinen veikattu syntymäpäivä on 4.4 ja myöhäisin on 12.4. Ja toivotaan, että veikkaukset menevät hiusten osalta kohdalleen ja vauvalla on vähintään useassa lapussa veikattuja "haituvia".
Tytöt keksivät ihania nimiä vauvallemme. Nimiehdotukset tuli muodostaa vanhempien etunimien kirjaimista. Suosikiksi nousi Hasse.
Masun ympärysmittaa päästiin myös veikkailemaan. En onneksi ole niin suuri kuin jotkut veikkailivat. :)
Lisäksi oli vaipanheittoa. Voimme odottaa haikaran tulevan seuraavaksi siihen perheeseen, jonka ihainen nainen sai vaipan kiinni.

Ja ne lahjat. Voi että. Vaatteita, helistimiä, pehmoleluja, lorukirjoja, rasvoja, töppösiä, lapasia.


Ihanaa oli viettää iltapäivä tyttöjen kanssa ja miettiä pelkästään rakasta erikoistamme ja unohtaa kaikki surut ja murheet.
Täällä on yksi onnellinen ja kiitollinen odottaja.
Rakkaan äitini sanon: "ihanan amerikkalaista!"
Kiitos upeat naiset!

4 kommenttia: