23.3.2014

Longchampilta hoitolaukku

Tällä hetkellä meille on tulossa käyttöön Brion Basic-hoitolaukku. Olen kuitenkin harkinnut hankkivani jossain vaiheessa hoitolaukun, joka olisi enemmän minun tyyliäni. Tykkään kovasti Longchampin laukuista, joten luonnollisesti olen katsonut heidän laukkuvalikoimastaan potentiaalista hoitolaukkua.
Longchampin myyjän kertoman mukaan suosituin heiltä hoitolaukuksi ostettu laukku on tämä perinteinen, monella käytössä oleva, myös minulla, Le Pliage Hobo bag.


kuva: Longchamp

Itse haluaisin kuitenkin jotain uutta ja käytännöllisempää. Laukun tulisi olla tukeva sisältäen pieniä taskuja, jolloin tavaroiden löytäminen laukusta olisi helpompaa. Tykkään laukuissa lyhyistä kantokahvoista, minkä lisäksi hoitolaukussa tulisi olla pitkä olkain, josta sen saisi tarvittaessa roikkumaan vaunujen työntöaisaan.  Lisäksi laukun tulisi olla sellainen, että myös tuleva isukki kehtaisi sitä käyttää, niin ettei maskuliinisuus kärsisi. Keräsin kollaasiin joitain potentiaalisia laukkuvaihtoehtoja.

tuotekuvat: Longchamp


1. Le Pliage Travel bag
2. Safari Sur Seine Tote bag
3. Safari Sur Seine Tote bag
4. Boxford travel bag
5. Lm Cuir Briefcase
6. Cavalier Briefcase

3 kommenttia:

 1. Hei,
  Olen 7.kuulla raskaana ja nyt olis mullakin hoitolaukku hakusessa. Olen ajatellut, josko juuri Longchampilta löytyisi hoitolaukuksi sopivaa veskaa. Googlettamalla löysin tähän blogiisi ja nyt kiinnostaisi tietää päädyitkö johonkin noista listaamistasi laukuista vai johonkin muuhun? Ja tietenkin kokemuksia käytännöstä olisi kiva kuulla. Postauksesi on vanha, mutta toivottavasti näet kommenttini:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen nämä ensi viikot käyttänyt hoitolaukkuna tuota suosittua Hobo bagia.
   Kävin vähän aika sitten Longchampin liikkeessä katselemassa taas näitä muita vaihtoehtoja ja ehdottomaksi suosikikseni nousi tuo 1. travel back. Sen koko oli sopiva hoitolaukuksi ja lokeroilla saa pidettyä tavarat varmasti jossain fiksussa järjestyksessä.

   Poista
  2. Kiitos tästä! Taidan itsekin alkuun kokeilla nykyistä Hoboani ja kunhan kokemusta karttuu siitä, mitä kaikkea mukana täytyy kantaa, niin arvioin tilanteen uudestaan.
   Nyt tuntuu, että ei hotsittais ostaa ihan perinteistä hoitolaukkua (kun ne on rumia, ellei ole maksamaan useampaa satasta). Ja ainahan sitä voi hankkia erillisen bag organizerin sisään siihen haluamaansa peruslaukkuun.

   Poista