11.3.2014

ROK clothing / vauvanvaate ostoksilla

Vauva-lehden Lasten matkassa-blogin innoittamana kävin tutustumassa uuteen ROK Clothing myymälään. Kyseessä on lastenvaatteita myyvä second-hand liike. Eikä mikä tahansa lastenvaatekirpputori, vaan valikoimiin kuuluu ainoastaan Yhdysvalloista tuotuja laadukkaita second-hand lastenvaatteiden. ROK Clothing on aikaisemmin toiminut Tuusulassa ja on nyt jokunen viikko sitten muuttanut Viikkiin aivan Gardenian viereen.

Itse menin paikan päälle autolla. Parkkipaikkoja oli reilusti vapaana myymälän lähistöllä. Kun astuin sisälle myymälään minua vastaanotti raikas myymälä siistine vaaterekkeineen ja ystävällisine palveluineen.

ROK Clothingin valikoimiin kuuluu vaatteita todella pienistä koista 130cm asti.

Myymälässä on paitoja, housuja, mekkoja, shortseja, hameita, bodyja, yöpukuja, hattuja jne. Kaikki tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Luultavasti Helsingin kadulla ei heti tule vastaan samanlaista mekkoa. Myymälässä on myynnissä aina sen hetken sesongin tuotteita, eli pikku hiljaa myymälään on tulossa esille kesävaatteita.

Kaikki vaatteet ovat selkeästi esillä myymälässä tuoteryhmittäin ja väreittäin. Vauvojen ja taaperoiden vaatteet ovat omissa ryhmissään ja isompien lasten vaatteet omissaan. Ihanaa, kun shoppailu on tehty helpoksi.


Hinnat ovat mielestäni todella kohtuulliset. Omat tämän päiväiset ostokseni, töppöset, mekko, ruokalappu ja hettu, maksoivat yhteensä 7 euroa. Ei paha ollenkaan.

Mahtavaa, että lähelle kotiani on avautunut tällainen lastenvaatekirpputori. Suosittelen ehdottomasti pistäytymään ostoksilla Viikissä, jos ROK Clothing ei ole sinulle ennestään tuttu. ROK Clothing Facebook-sivut ovat aktiiviset ja sieltä kannattaa tarkistaa muun muassa myymälän aukioloajat.

7 kommenttia:

 1. Kiito vinkistä! T.Henna

  VastaaPoista
 2. Hei, mahtavaa! En tiennytkään että näitä rokkeja enää on; Myllypuron vastaava meni pari vuotta sitten (?) nurin. Sitä ennen ehdin kyllä ostaa aika monta kivaa mekkoa! Ainoastaan talvivaatteita siellä oli huonosti, jenkit kun ei ymmärrä sään mukaan pukemisesta mitään ;)

  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, eipä tuolla ollut nyttenkään mitään ulkovaatteita.

   Poista
 3. mealla ja miolla on täältä ihania vaatteita!-jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ovatkohan he käyneet jo silloin Tuusulan aikoina shoppailemassa?

   Poista
 4. Hei, kiitos vinkistä, mennään heti huomenna katsastamaan tarjonta! :)

  VastaaPoista