20.3.2014

ristiäislahjaksi Poni

 kuva: FDS

Designin ystävänä toivoisin vauvamme saavan ristiäislahjaksi jotain ajatonta ja pysyvää. Yksi ihana idea on Eero Aarnion Poni. Ja nimenomaan mini koossa, jolloin se sopisi lastenhuoneen leikkeihin paremmin kuin isompi alkuperäinen Poni. Tykkään Ponin permeistä muodoista, leikkisyydestä ja ergonomiasta ja tietysti tyttövauvalle pitäisi saada tällainen kuvassa oleva pinkki Poni. Olisi sitten hiukan erilainen "keinuhevonen" vauvanhuoneessa. Ponin lapsi voisi ottaa aikanaan mukaansa omaan kotiin.

6 kommenttia:

 1. Kyllä on kallis ristiäislahja, ihme snobi meininkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joidenkin ystävä- sukulaisjoukot osaavat hankkia kimppalahjoja, jolloin kustannus per henkilö ei ole niin iso. Ja esimerkiksi isovanhemmat haluavat usein hankkia ristiäislahjaksi jotain speciaalia. Itsekin ajattelin kyllä hankkia esikoiselleni ristiäislahjan, ehkä se on tää Poni tai jotain muuta kestävää, ajatonta ja henkilökohtaista.

   Poista
 2. Meidän perheeseen kotiutui hiukan vaatimattomampi Aarnion Puppy lapsen lahjaksi. Onko se sitten ollut enemmänkin kodin sisustuselementti, vai lapsen leikissä, samapa tuo. Joka tapauksessa poika saa aikoinaan ottaa "koiran" mukaan omaan kotiinsa, jos vain huolii. Samalla periaatteella meille on hankittu vähän arvokkaampia ja ajattomia huonekaluja ja valaisimia, joista on toivottavasti iloa vielä seuraavankin sukupolven omaan kotiin. Ja miksi sitä ei saisi hemmotella omaa, maailman arvokkainta ja ihaninta lahjaa jollain sellaisella, josta itsekin nauttii. Onnea raskauden loppumetreille tyylitietoisille vanhemmille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että teillä on taustalla sama idea, että lapsi voi ottaa Puppyn aikanaan mukaansa omaan kotiinsa. Tällaiset lahjat ovat mielestäni sellaisia sijoituksia, joita jälkipolvet myös arvostavat.

   Poista
 3. Moi! Olen ollut todella huono kommentoimaan viime aikoina, mutta ihan jokaisen tekstisi olen kyllä lukenut. Tähän postaukseen viitaten, olen samaa mieltä edeltävä. Itsekin sain kummivanhemmiltani kastelahjaksi kaksi taulua, jotka kyseinen taiteilija on singeerannut. Ja nämä molemmat taulut ovat nykyään oman lapseni huoneen seinällä. Niillä on minulle todella suuri arvo, enkä nyt tarkoita rahallista arvoa. Näissä tauluissa asuu monen monta hyvää muistoa ja ajatusta. Kultaakin arvokkaampaa. Jokainen tekee tyylillään eikä muiden valintoja tarvitsisi mielestäni arvostella laisinkaan. Todella paljon hyviä ajatuksia vielä loppumetreille. :) -IloAM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulut kuulostavat henkilökohtaiselta lahjalta ja ihana kuulla, miten ne ovat edelleen osa kotianne.

   Muistan edelleen miten saimme mieheni kanssa kihlajaislahjaksi Iittalan Lantern kynttilänlyhdyn tai Toikan Karjalan laulujoutsenen häälahjaksi. Ovat olleet varmasti kalliita lahjoja hankkia meille, mutta ovat kyllä raikkaimmat esineet kotonamme.

   Poista