8.3.2014

vauvan kotiintulovaatteetOlen vähän ehkä hassu, mutta halusin, että vauvallemme on jotain speciaalia päälle pantavaa kun hän tulee sairaalasta kotiin ensimmäisen kerran. Tottakai erityinen tilanne vaatii jotain erityistä. Niinpä ostin Stockmannilta tyylikkään valkoisen Burberry vauvanasun, johon kuuluu potkuhousut ja pikkutakki. Olen aina tykännyt Burberryn brändistä ja haaveillut vuosia, että jos joskus saan lapsia haluan heille ainakin joitain ihania Burberryn lastenvaatteita. Näin ne haaveet toteutuvat. Kyseinen asu varmasti säästetään ikuisesti.

6 kommenttia:

 1. Voi mä en ole ostanut vielä mitään kotiintulovaatteita, en ole edes ajatellut koko asiaa, saati pakannut itselleni sairaalakassia... :D NOH, josko sitä tässä vielä ehtii, nyt on meneillään rv 30

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ehdit vielä miettimään ja hankkimaan vauvalle kotiintulovaatteet. Viimeistään sitten mammiksella.

   Poista
 2. Kaunis asu! Oletko minkälaista haalaria ajatellut vauvalle laittaa? Meillä on fleecehaalari vauvalle pakattuna mutta saa nähdä minkälainen sää sitten vauvan syntyessä on ja kuinka paljon vaatetta on tarpeen. Avan syntyessä 3v sitten huhtikuun alussa oli melko kylmää ja sateista mutta nyt on kyllä niin erilainen sää kuin vaan voi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans Eevalle hankittu fleecehaalari. Oon jotenkin aatellut, että se tosiaan riittäisi. Vai pitääkö turvaistuimeen hankkia vielä joku makuupussi?

   Poista
  2. Tuskinpa sen kummempaa tarvitsee. Minä olen pakannut vauvalle myös pienen viltin mukaan jos jostain kumman syystä on todella kylmä. Sen saa näppärästi vauvan päälle laitettua. Suurin syy miksi viltti kylläkin on pakattuna on se että se on ollut kaikilla isosiskoillakin sairaalasta kotiutuessa :)

   Poista
  3. Hyvä. Toivotaan, että ei tule takatalvi. Ja kiitos tuosta vilttivinkistä.

   Poista