26.3.2014

rv 38 / odottelua

Tänään rv 38+0! Nyt ollaan oikeasti jo täysiaikaisia. Ja nyt vaan ootellaan. Uskomatonta, että viimeistään kolmen viikon päästä minusta tulee äiti. Lämmin onnentunne virtaa lävitseni aina kun mietin tätä.
Äitiysvapaan päivät kuluvat ulkoillen, ystäviä nähden, leipoen, asioita järjestäen ja ootellen. Kaikki hyvin sen puoleen ja tällä hetkellä mielikin rauhallinen.


Alkuviikosta oli neuvola, jossa selvisi, että hemoglobiini arvoni olivat laskeneet 108. Nyt syön rautakapseleita tuplamäärän loppuraskauden ajan. Eniten jäi kuitenkin mietityttämään kun terveydenhoitaja sanoi, että perätilan vuoksi synnytystä ei käynnistetä tarvittaessa vaan silloin joudutaan suoraan sektioon. Itse olin jotenkin olettanut, että kun rv 41 tulee täyteen synnytys käynnistettäisiin. Miksi perätilasynnytystä ei voisi muka käynnistää? Mutta tämä varmasti selviää ensi viikolla, kun pääsemme käymään taas Kätilöopistolla tutkimuksissa.

Viikonloppuna käytiin miehen kanssa ex-tempore treffeillä ravintola Yumessa. En ymmärrä miten en ollut kyseiseen ravintolaan eksynyt aikaisemmin, oli nimittäin täydellinen ravintola meidän mielestä. Ruoka oli herkullista - asialaista ruokaa oli tehty jännittävällä modernilla tapaa. Ravintolan miljöö oli ihanan rauhallinen ja todella tyylikäs, tuntui kuin olisi palannut ihanaan ympäristöön Indonesiaan. Ja kaiken kruunasi huipputason asiakaspalvelu. Suosittelen.
Ne taisivat olla ehkä meidän viimeiset treffit avioparina, seuraavan kerran taidammekin olla jo vanhempia.

Eilen kävin shoppailemassa neljässä eri lastenvaatekirpputorilla Espoossa. Suosikeiksi nousivat Pellavapää ja Nella ja Nuttu. Molemmissa oli paljon hyvää tavaraa myynnissä ja myymälät olivat siistejä ja tilavia. Itsekin tein monia hyviä löytöjä niin paljon, että vähään aikaan en saakaan ostaa ainuttakaan lastenvaatetta.

2 kommenttia:

 1. Oi, kiitos kirpparivinkeistä! Hassua että olen Espoolaisena niin tuore etten tiedä juuri mitään täällä :)
  Meillähän on lasketut H-hetket ihan lähekkäin, mulla on tänään 38+6 :)
  Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oleppa hyvä! :) Pellavapää on ilmeisesti avattu vasta tänä vuonna, mutta alkukin vaikutti jo todella hyvältä. Nella ja Nuttu on käsittääkseni yksi suosituimmista lastenvaatekirpputoreista Espoossa. Kävimme myös Liinalotassa Suvelassa, mutta sitä en voi valitettavasti suositella. Kauniaisten Lafkanissa oli myös todella kivoja vaatteita, mutta valikoima oli aika pieni, sillä siellä myytiin myös vaatteita nuorisolle ja aikuisille.

   Hauskaa, että meillä näin lähekkäin laskettuaika. Hyviä vointeja sinulle viimeisille päiville/viikoille.

   Poista