8.1.2014

Ainu ensipupu uutuudet

Ainu ensipupuja on tullut kauppoihin uutuusväreissä. Oma ehdoton suosikkini on luonnollisesti musta. Toivottavasti joku ihana ostaisi vauvallemme lahjaksi perinteisen Ainu ensipupun.

kuva: Ainu

3 kommenttia:

 1. Ite en taas tykkää tosta mustasta. Vauvoille ei vaan sovi heti mikää synkkä musta. Ite oon ostanu esikoiselle ja nyt tälle kakkoselle kirkkaita värejä ja valkosta. Lastenhuone on beige valkonen jossa on ripaus limee. Ja rattaat ja turvakaukalo on ruskeet, matkarattaat beiget. Ja turvaistuin pitäis vielä hankkia. Syöttötuoli on valkonen ja pehmuste ruskee. Ite käytän hirveesti vaatteissa mustaa, mutta sisustukseen ja lapsiin yritän kattoo sit värejä. Olis silmän iloo heille ja oppis värejä. Yriän leluissaki kattoo värikkäitä, enkä mustaa. Ruskee ja harmaa vielä menettelee vaatteissa. Esikoinen ku pääsi keskolassa hänellä oli valkonen body, valkonen neuletakki ja ruskeet housut. Nyt löysin ihanan ruskeen neuletakin, ja jos löytyis kivat valkoset tai pinkit housut tytölle. Ja varmaan valkonen body alle :) Ja jos sieltä se tyttö tulee ku eilen luvattiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onnea tyttöuutisistanne! Ihanaa!
   Jännää miten lempivärit vaihtelevat ihmisillä, itse en hankkisi luultavasti mitään ruskeana. Tai taitaahan meidän vauvalla jo yhdet Me&I ruskeat housut olla. Muuten mennään tosi mustavalkoisella linjalla, ripauksella vaaleanpunaista.

   Poista
 2. Meillä taas on aika ruskee voittosta. Makakri on beige ruskee valkonen, olkkari on ruskee turkoosi. Tapettina on isoja valkosia kukkia turkoosilla pohjalla, vessa on aika valkonen ja keittiö on puna valkonen ja vähän tummaa ruskeeta. Eteinen on taas valkonen. Vaatteista taas käytän ite mustaa ja viime vuona opettelin käyttää valkosta ja pinkkiä. Eron jälkee halusin uudistaa kokonaa kaiken. Just se ettei oo mustia huonekaluja, pitkän mustan tukan leikkasin polkkatukaks ja blondasin, viime vuonna kesällä oli pinkki. Oli vaan pakko saada uus alku uudessa kodissa, uus mies, uus elämä sen 2012 vuoden jälkeen, elämän pahin vuos, vaikka esikoinen silloin synty.

  VastaaPoista