1.1.2014

hei vuosi 2014!

Vanha vuosi hyvästeltiin ja uusi vuosi otettiin vastaan Vierumäellä urheillen ja rentoutuen.

Vuosi 2013 oli tähän mennessä sekä elämäni yksi kamalimmista että onneksi onnellisimmista. Isoin onni oli kun vihdoin kesällä saimme tietää, että meille tulee vauva. Tunne oli uskomaton, emme tainneet mieheni kanssa moneen päivään uskoa tapahtunutta todeksi. Ihana todellisuus iski vasta ensimmäisessä ultrassa.
Vuoden aikana tapahtuneesta ikävästä asiasta en halua blogissa kertoa, mutta en olisi selvinnyt mustasta ajasta ilman miestäni ja yhtä tiettyä ystävääni.

Vuosi 2014 tuo tullessaan todella isoja, ihania ja onnellisia muutoksia. Tyttäremme syntyy noin kolmen kuukauden päästä. Välillä mietin, että miten pärjään, että osaanko olla hyvä äiti. Hiukan pelottaa, tai oikeastaan aika paljonkin, mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Jännityksellä ja ilolla aloitan tämän vuoden.

Tämä kuva on viime vuodelta onnellisesta hetkestä kesäisessä Zurichissä. Olimme pari päivää aikaisemmin saaneet tietää, että meitä olikin matkalla kolme henkilöä ja 1. hääpäivääkin oli juhlistettu. Ajankohta oli suudelman arvoinen.

4 kommenttia:

 1. Jännittää saat, mutta älä turhaan pelkää. Ei sitä kukaan osaa valmiiksi äiti olla, siihen hommaan kasvaa, masun ja vauvan mukana :)

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan, että äidinvaisto vie minua eteenpäin.

   Poista
 2. mua alko ihan itkettää tää postaus. Tästä vuodesta tulee varmasti ihana ja susta ihana äiti <3
  -jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana Jenna. <3 Tästä tulee kulla isojen muutosten vuosi. Toivottavasti kaikki menisi onnellisesti.

   Poista