25.1.2014

vauvanhuoneen rakennuspalikat


 Ikea Sundvik

 Norm 69 XL

 Muumuru Metsänaapurit

Vauvanhuoneeseen on tehty joitakin uusia hankintoja minkä lisäksi olemme keränneet sinne ylimääräisiä tuotteita, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa toisaalta.
Uutena olemme hankkineet Sundvik pinnasängyn Ikeasta, Norm 69 XL kattovalaisimen Finnish Design Shopista ja Muumurun Metsänaapurit julisteen. The Dotsit, Domus-tuoli, pimennysrullaverho ja valkoinen vanha Ikean matto löytyivätkin jo kotoa. Brion kävelyvaunu löytyi kirppikseltä 10euron hintaan ja Ikean Sniglar hoitopöytä saatiin veloituksetta ystäviltämme.
Tuoli tulee varmasti muuttumaan, sillä haluaisin jonkun mukavamman nojatuolin, jossa olisi hyvä imettää ja lukea iltasatuja. Nyt pitäisi vaan sommitella kalusteet omille paikoilleen ja porailla taulut ja naulakot seiniin. Pikku hiljaa projekti etenee.
kuvat valmistajien

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo Muumurun kuva! Mistä hankit sen? Itse ihastuin Yömetsä-kuvaan, mutta en ole sitä vielä löytänyt, vaikka parista liikkeestä olen etsinytkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin julisteen Helsingin Vanhan joulumyyjäisistä. Mutta katsoin, että www.madeby.fi verkkokaupasta kyseistä julistetta on myynnissä.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Ehkä tilaankin sieltä, niin ei tarvii käydä kyselemässä enää missään. :)

   Poista
 2. Sattumalta eksyin blogiisi uutena lukijana ja jäin koukkuun! Itse ostin vuosi sitten fatboyn kuopusta odotellessani ja se osoittautui parhaaksi imetystuoliksi. Muotoutui just sopivan mukavaksi, siinä tuli vietettyä suurin osa päivästä vastasyntyneen ja vähän isommankin kanssa. :)

  -Aurora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että löysit blogiini.
   Hauska idea tuo Fatboy ja lisäksi pitkäaikainen sijoitus.

   Poista