4.2.2014

Siluetti Span Mama Spa

Voi taivas, syvä huokaus ja mitä luksusta. Kyllä tätä odottajaa hemmoteltiin eilen kunnolla työpäivän jälkeen. Unohdin nimittäin kiireen ja loskan ja kipusin hissillä Pohjoisesplanadin ylle 6. kerrokseen paratiisiin eli Siluetti Spahan.
Minua odotti Spassa täydellinen vastaanotto, ystävällinen palvelu, täydellinen hemmotteluhetki sekä ihana rauha ja harmonia.
Minulle oli varattu Mama Spa hetki ja hoidoksi valikoitunut Top to toe treatment for mama. Ennen hoitoa ehdin rauhoittumaan yksin relax-alueella ihanassa upottavassa tuolissa kuunnellen rentouttavaa musiikkia kynttilänvalossa. Kuulin, että alkuviikot ovat Siluetissa kaikista rauhallisinta aikaa, mikä sopi minulle todella hyvin, sillä sain nauttia Spa-elämyksestäni kaikessa rauhassa.
Hoitajani Essi tuli noutamaan minut Suiteen, jossa lähes kaksi tuntia kestänyt tulevan äidin hemmottelukokonaisuus tehtiin. Hoito alkoi vartalo- ja kasvokuorinnalla puhdistaen ja uudistaen ihoa. Suitessa olevan suihkun jälkeen vartalolle levitettiin kosteuttava ja suoraava naamio ja kääriydyttiin lämpimiin kelmuihin ja peittoihin. Kosteuttava kasvonaamio tuli myös erittäin tarpeeseen, sillä ihoni on kuivunut todella talven ja raskauden myötä herkäksi. Naamion vaikuttaessa jaloille tehtiin hieronta, joka varmasti auttoi virkistäen turvotukseen.
Ennen pitkää selän ja jalkojen hierontaa kävin suihkussa, jonka jälkeen vartalolle levitettiin ihana mangontuoksuinen vartalovoide.
Hoitaja kertoi hoidon aikana riittävän usein mitä on tekemässä ja mitä tuotteita hän käyttää. Pääasiassa hoidossa sai kuitenkin nauttia kaikessa rauhassa silmät suljettuina ammattilaisen pitäessä minusta ja masusta huolta. Asennot hoitopöydällä oli mietitty valmiiksi niin, että koko ajan oli mukava olla masun kanssa hoidettavana.
Hoidossa Essi käytti Pevonia-sarjan tuotteita. Kyseessä upea spa-sarja, joka on hyvin luonnonmukainen.

Hoidon jälkeen menin vielä hetkeksi nautiskelemaan rentoutumisalueelle juomaan teetä ja lukemaan naistenlehtiä. Lähtiessäni Siluetista sain mukaani hoitajan kirjoittaman kotihoitosuunnitelman tuotteineen sekä suosituksen seuraavasta Spa-hoidosta.
Toivottavasti palaan Siluettiin pian. Ei mitään valitettavaa tässä kokemuksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti