6.2.2014

Marimekon Muksula-myymälä
Voi kuulkaas kaikki lapset, lapsenmieliset ja lapsien vanhemmat. Helsingin Mikonkatu 2:seen on avautunut Marimekon Muksula-lastenmyymälä. Myymälässä on ainoastaan Marimekon Muksula-lastenmalliston tuotteita, eli ihania uutuuksia ja klassikkotuotteita. Värikirjo myymälässä on ihana! On vaatteita, pussilakanoita, leluja, tutteja ja  pyyhkeitä. Parasta oli uudestaan tuotantoon tulleesta Rulla-kuosista valmistetut tuotteet.
Voisisinko tehdä lahjalistan tulevalle esikoiselleni kyseiseen myymälään?

Myymälän avajaisia juhlitaan lauantaina 8.2 klo 10-17 Mikonkatu 2.ssa, tiedossa ainakin lastenvaatemuotinäytöksiä.

2 kommenttia:

 1. Lahjalista? En ole koskaan kuullutkaan että vauvaa varten tehdään lahjalistaa.. Itse en odottanut keneltäkään mitään esikoisen syntyessä, isovanhemmilta sain sairaalaan pienen pehmeän paketin mutta oli kiva yllätys kun postiluukusta tippui villasukat ja jotain muuta pientä omatekemää parilta sukulaiselta. Itse arvostan enemmän omatekemää kuin jotain arvokasta. No meillä on iso suku ja paljon pieniä lapsia niin ei olekaan kaikkien sukulaisten tarpeen muistaa kaikkia tulevia pieniä, vain lähimpiä.

  Mutta onhan noi Marimekon vaatteet aina niin ihania ja kestäviä että voi käyttää useammallakin pienellä samaa. Minun kaksi lastani on saanut uutena sekä käytettynä muutamia vaatteita ja kyllä on kestänyt hyvin. Ohuemmat bodyt on ollut vähän huonolaatuisempia kuin paksummat ja tummat värit haalistuneet vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei Suomessa taideta käyttää lahjalistoja lapsille. Toisin on jenkeissä, jossa tehdään lahjalistat mm. babyshowereita varten.
   Olishan lahjalistat käteviä, sillä itse ainakin tykkään ostaa käytännöllisiä ja toivottuja lahjoja sukulaisten ja ystävien lapsille. Ja toivon, että jatkossa meidänkin esikoinen saisi haluamiin lahjoja. Eikä niin, että joulu- ja synttärilahjat jäävät pölyyntymään kaappienperukoille.
   Lahjalistojen suureen Suomeen tuloon asti jatkan kyselyä suoraan lapsien vanhemmilta.

   Marimekon vaatteet ovat kyllä sen verran klassikoita, että kestävät tosiaan sukupolvelta toiselle.

   Poista