17.2.2014

Rezén leipämyymälä









On yksi asia josta olen espoolaisille nykyään kateellinen, nimittäin viikonpäivät avoinna olleesta Rezén leipämyymälästä. Kyseessä on yli 20 vuotta vanha perheyritys, joka on tähän asti myynyt tuotteita ruokakauppojen kautta, mutta nyt avannut oman myymälänsä Espoon Matinkylään Isoa Omenaa vastapäätä.

Leipomo pitää kiinni ranskalaisesta konseptistaan. Kaikki tuotteet tehdään öisin omassa leipomossa Espoossa käsityönä, pääosin ranskalaisista jauhoista ja ilman lisäaineita. Tuotevalikoimaan kuuluu perinteinen maalaisleipä, campaillou, erilaiset patongit, ciabatta, sämpylät, croisantti, suklaatasku ja tuotelista jatkuu ranskalaisilla leipomotuotteilla. Kivoja kuvia Rezén leipomosto löytyy heidän Facebook-sivuiltaan.

Myymälässä hyllyt notkuvat herkullisia rapeakuorisia leipiä ja tuoreita pullia ja croisantteja. Tai ainakin aamuisin, iltaisin vähiinkäyvistä tuotteista saatetaan jo tapella. Tunnelma myymälässä on ystävällinen ja lämmin, kuten aidossa Boulangeriessa kuuluukin olla. Itselläni oli aikaa nauttia kupillinen hyvää lattea ja tuore croisantti itse myymälässä samalla kun ostin mukaan kotiinviemisiä.

Jos et asu Espoossa tai lähellä Isoa Omenaa saat herkullisia leipiä hankittua muun muassa Stockmanneilta, useista pk-seudun S-marketeista ja K-Supermarkeiteista. Kaikki myyntipaikat löydät täältä tai Rezen FB-sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti