7.10.2013

Merelle syömään

Kävin illallisella Eerikinkadulle toukokuussa avatussa Merelle ravintolassa. Rakastan tunnetuksi kalaruokia, joten olin innoissani etukäteen tästä kalaravintolasta.
Miljöö ravintolassa on loppuun asti mietitty ja todella tunnelmallinen ja merellinen. Palvelu ravintolassa oli ystävällistä ja reipasta, tosin pääruokia jouduimme odottaman ehkä hiukan liian pitkään, siihen nähden, että ravintolasali oli lähes tyhjä.
Ruokalista oli herkullinen, mutta valitettavasti kokki oli osannut käyttää mausteena ainoastaan suolaa. Sanoin alkupalan jälkeen tästä suolaisuudesta tarjoilijalle, kun hän kysyi opittuun tapaan, että maistuiko. Kun pääruokanikin maistui suolapurkilta annoin jälleen palautetta, valitettavasti en saanut mitään vastausta palautteeseeni. Siinä vaiheessa kun kysyin tarjoilijaltamme mistä kalat olivat kotoisin ja sain vastaukseksi, että "en tiedä, tietystä kalatukusta vaan haemme kalat", meni maku koko touhuun, mielestäni kalaravintolassa pitäisi tietää perusasiasta, että mistä kalat on kalastettu ja milloin.
Ravintolan viinibaari on todella  kotoisa ja tyylikäs, sinne ehkä voin mennä joskus nauttimaan lasillisen, vaikka illalliselle ravintolaan en toiste enää mene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti