14.10.2013

brunssilla Lungbergillä - jeejee!

Sunnuntaina mietimme muutaman brunssipaikan välillä mihin menisimme ja onneksi valitsimme Lunbgergin eli Punavuoren Kortteliravintolan. Emme säikäntäneet paikan tyhjyyttä vaan rohkeasti astuimme sisään tähän rentoon kirpistyyliin sisustettuun kortteliravintolaan.

Vastaanotto oli miellyttävän lämmin ja ystävällinen ja tarjoilija jaksoi vastailla meidän kysymyksiin koskien brunssia ja heitti väliin rentoa jutustelua - tykkäsimme. Paikka on tosi iso, joten ainakaan tällä kertaa brunssille ei tarvinnut pöytävarausta, sillä kaikki kaupunkilaiset olivat ilmeisesti Hulluilla Päivillä.

Buffetbrunssipöytä oli kiva. Saimme nauttia lihapullia, makkaraa, munakasta, uunijuureksia, sienipiirakkaa, salaatteja, leipiä, levitteitä, leikkeleitä, juustoja, mysliä ja avokaadojugurttia. Jälkkäripöydässäkin oli muutamaa eri sorttia. Itse taisin vetää hieman liikaa omenakakkua, mutta kun se oli vaan niin herkullista. Hintaan kuului toki myös kahvi ja tee ja 2€ sai skumppaa.

Pari tuntia meni rennosti brunssista nauttien ja tulevaisuutta suunnitellen, vaikka henkilökunta ihmetteli 2 tunnin jälkeen, että joko me lähdemme.
Pursimiehenkadun Lunbgergissä tarjoillaan brunssia aina sunnuntaisin klo 11-14 20€ hintaan, suosittelen. Paikasta lähtee hymyillen ulos.

2 kommenttia:

  1. Mukavan näköinen paikka! Oliko siellä tosiaankin noin tyhjää kuin kuvista näkyy?

    -E-

    VastaaPoista
  2. Oikeesti siellä oli noin tyhjää, sillä oltiin niin aikaisin liikkeellä (eli heti klo 11 jälkeen). Hipsterit rupesivat valumaan paikalle puolen päivän jälkeen.

    VastaaPoista