21.10.2013

parisuhdelomalla Hotel Fabianissa


Viikonloppuna otettiin irtiotto arjesta ja muutettiin vuorokaudeksi Hotel Fabianiin. Harvoinpa sitä tulee lähdettyä kaupunkilomalle kotikaupunkiinsa. Päällimmäinen syy oli samalla hieman juhlistaa 3v kihlautumista.

Päädyimme yöksi Hotel Fabianiin, sillä vietimme samaanketjuun kuuluvassa Havenissa hääyömme reilu vuosi sitten ja nyt halusimme tietää onko Fabian yhtä mukava hotelli. Ja olihan se. Hotelli sijaitsee rauhallinen kadun päässä, joten kävelymatkaa Espalle tai Stockkalle tulee noin 5-10 minuuttia. Perillä odottaa mutkaton, miellyttävä, kiireetön ja kotoisa hotelli, jossa voisi viipyä pidempäänkin.

Hotellissa on Comfort, Style ja Lux huoneita, me taisimme yöpyä Comfort huoneessa. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi mutta rennon kotoisasti, sellaista beach house-tyyliä edustivat.

Ja parasta hotelleissa on tietysti aamiainen. Fabianin aamiainen oli laadukas, kuten odottaa saattoi. Jokainen yksityiskohta oli aamiaisellakin mietitty ja tällä kertaa yksityiskohdat työtti Iittalan astiat. Hauska oli myös aamulla seurata kun kokki valmisti aamupuuroa avokeittiössä, tuli kotoisa tunnelma, vaikka oli kyllä ihana olla hotelliaamiaisella ja lukea hesarin perheilmoituksia valmiissa kauniissa pöydässä.

Lauantai päivänä kävimme kiertelemässä kaupungilla, poikkesimme lounaalla Stockkalla, käytiin leffassa Maximissa ja illan päätti illallinen yhdessä suosikkiravintolassa, Sassossa. Sassossa juhlimme myös 3 vuotta sitten, silloin kuin olimme vastakihlautuneet.
Olipas kivaa ja romanttista.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta ja sun pitäis myydä noi kuvat Fabianille kovaan hintaan! Nousi pisteet hotellista näiden kuvien myötä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fabianin omilla sivuilla kuvat on niin ihanan hotellimaisia ja tyylikkäitä.
   Mutta totta, vähintään meidän olisi pitänyt saada ilmainen yö, kun näin heitä hehkutan somessa. :)

   Poista
 2. Hei!
  Kiitos hyvästä hotelli vinkistä, Haven onkin jo tuttu! Täytyykin laittaa Fabian hotelli muistiin. :) Näyttää sen verran ihanalta paikalta!
  Mini lomat omassa tutussa kotikaupungissa ovat myös ihania, aina ei tarvitse lähde kauas nauttimaan. :)
  -Pauliina

  VastaaPoista