10.10.2013

Musta 5101

Pinosta tarttui mukaan Musta5101:n tiskiharja ja rätti. Mahtavaa, että nykyään tällaisiin arkisinkiin juttuihin panostetaan. Mustat kodinvälineet sopivat minun silmälle niin hyvin. Ihana päästä eroon niistä sinisistä rumista tiskiräteistä ja valkoisista tiskiharjoista, heihei, ei tule teitä ikävä.
Musta5101:n tuotteet ovat hyväksi myös luonnolle, sillä esimerkiksi harja on valmistettu ylijäämämuovista eikä kyseessä ei ole mitään kertakäyttötavaraa. Rättiä saa pestä pesukoneessa ja tiskiharjaa suositellaan pestävän silloin tällöin tiskikoneessa, näin niiden käyttöikä pitenee. Ja kun tiskiharja on palvelulle käyttäjäänsä loppuun, ottaa yritys ne takaisin kiertoon.


5 kommenttia:

 1. Oi vitsit miten näyttää hyvältä! Missä tää mesta oikeen on joka myy noita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pino sijaitsee Helsingissä Fredrikinkatu 22. Myymälä on avoinna arkisin klo 18 asti. Musta5101 muut jälleenmyyjät löytyy varmasti yrityksen facebook-sivuilta.

   Poista
 2. Mulla oli toi musta tiskiharja aikoinaan, enkä tiedä tarttuiko mukaan joku sekundakappale, mutta siitä irtosi todella paljon harjaksia. Tiskiallas oli niitä täynnä. Lensi roskiin koko harja... Pinosta löytää kyllä muuten kaikkea kivaa. Sieltä olen ostanut kaikki (mustat) tiskirättinikin ;) Ja Korpulle tiedoksi, että Pino on Fredalla, Peroban lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos molemmille tiedoista, vois käydä kattelee ;)

   Poista
  2. täytyypä seuraille miten minun harja kestää käytössä, toivotaan parasta.

   Poista