20.10.2013

syntymäpäiväjuhlien suunnittelua

Täytän pyöreitävuosia joulukuussa. Siis 30-vuotta! Täytyy se kai itselleen myöntään, että en ole enää mikään teini.
Pikku hiljaa pitäisi tehdä päätös haluanko juhlistaa tätä kivaa juttua ystävien ja sukulaisten kanssa. Jos kyllä, niin järjestänkö juhlat kotona, ravintolassa vai jossain juhlatilassa? Kutsunko kaikki tutut ja sukulaiset vai ainoastaan ihan lähimmät? Oikea syntymäpäiväni sattuu keskelle viikkoa tänä vuonna, joten haluanko juhlia keskellä keskiviikkona vai edellisenä lauantaina tai sunnuntaina? Ja jos haluan juhlia syntymäpäiviäni niin olisiko juhlat illanistujaiset, 3 ruokalajin illallinen, coctail tilaisuus vai brunssi? Liikaa avoimia kysymyksiä.

Olen nyt kuitenkin saanut tehtyä jotain asian eteen ja olin yhteydessä seuraaviin ravintoloihin ja juhlatiloihin ja pyysin heiltä tarjousta juhlabrunssin järjestämisestä.
Aliassa brunssi maksaa 39€/hlö ja tilaksi saisi varattua jomman kumman verannoista. Kulosaaren Casinolla olisi syntymäpäivieni aikaan tarjolla joulubuffet, jonka hinta on 54€/hlö ja ilman erillistä kustannusta saisi vielä varattua esimerkiksi Wellamo-tilan. Hotelli Kämpin erillinen juhlatila maksoi jo itsessään niin paljon, että hylkäsin kyseisen paikan, enhän edes tykkää Kämpin runsaasta tyylistä. Villa Ruusuniemi oli suurin haaveeni, mutta 1500€ tilavuokra ei hirmuisesti houkuta.

Jos pidänkin juhlat kotona laitoin tarjouspyynnöt seuraaviin pitopalveluihin.
Capital Catering
Loisto Catering
News Catering
Pitopalveluista ainostaan News Catering on viitsinyt ystävällisesti vastaamaan tarjouspyyntööni. Uskomatonta palvelua näiltä kahdelta muulta. Pitääpä keksiä Helsingistä joku toinen moderni nuorekas pitopalvelu, niin saisin hieman vertailla hintoja ja menuita.

Juhlasuunnittelu siis jatkuu...kuva: Villa Ruusuniemi FB-sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti