9.10.2013

Lauri Tähkä Heartdesign

Joitakin vuosia sitten eksyin sattumalta Lauri Tähkä & Elonkerjuun keikalle ja siitä lähtien olen fanittanut kyseistä yhtyettä. Sen verran haltioiduin heidän uskomattomasta livemeiningistään ja mahtavista biiseistään. Kun yhtye lähti eri suuntiin olen seurannut Lauri Tähkän soolouraa ja käynyt hänet keikoillaan.
Ilokseni Lauri Tähkä on nyt tehnyt uuden aluevaltauksen ja suunnitellut Heartdesign kokoelman Vallila Interiorille. Apuna suunnittelussa Laurilla on ollut Vallilan 4 hengen tiimi. Mallistoon kuuluu kolme eri kuosia; Ainoa, Hehku sekä Lintukoto. Lauri on kertonut, että kuoseilla on yhteys hänen uusimman Hurmaan-levyynsä kappaleisiin, joten nyt kuuntelinkin levyä taas hiukan eri kantilta. Kuoseista on tehty verhoja, tyynyjä, suihkuverhoja, mattoja ja pussilakanoita.
Lintukoto kuosi on minun ehdoton suosikkini, nyt pitää vaan enää päättää käyttäisinkö kuosia kotona vai mökillä.
Lopussa vielä fiilisvideo malliston teosta. Ihanaa suomalaista maalaismaista tunnelmaa, joka iskee ainakin minuun syvälle sisimpään.
Tykkäättekö te muutkin Heartdesign-mallistosta?

Ainoa

Hehku

Lintukoto
Kuvat: Vallila Interior

2 kommenttia:

 1. No hei tykkään!! Tuosta keskimmäisestä voiskin tulla mun keittiöön uusi verho :) kaikki nuo on tosi kivoja! Lintukoto vois sopia teidän työhuoneeseen?

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä sinun tykkäämää väriä ja jujua.
   Hyvin arvattu, että ajattelin Lintukotoa kodin työhuoneeseen tai mökille makuuhuoneeseen, kun siellä sai Pentikin hempeät verhot häypyä.

   Poista