10.4.2014

sairaalakassissani

Sairaalakassin pakkasin jokunen viikko sitten, hetkeä ennen kääntöyritykseen lähtöä. Tämän jälkeen kassi onkin nököttänyt valmiina eteisessämme. Miehelläni on oma sairaalakassinsa, jonne hän on pakannut  muun muassa verkkarit, tossut, eväitä ja hygieniatuotteita. Hän onkin hieman vaikea pakata laukkua, kun vielä tiedä saammeko toivomamme perhehuoneen.


Longchampin kassiini olen pakannut minulle itselleni verkkarit, villasukat, imetyspaita - ja liivit ja alusvaatteita.

Vauvalle pakkasin mukaan kotiintuloasun, joitain vaatteita käytettäväksi tarvittaessa sairaalassa, pikku tumput ja hattuja, Ainu-pupun sekä ulkovaatteet.

Hygieniatuotteista otin mukaan shampoon, hoitoaineen, naamanpesuaineen, kasvoraskan, hammasharjan ja -tahnan, bb-voiteen, dödön, liivinsuojia ja harjan.

Lisäksi kamera ja kännykkälaturi ovat mukana menossa. Vielä pitäisi miettiä jotkut rennot kotiintulovaatteet itselleni. Äitiyskortti ja kännykkä ovat valmiina käsilaukussa, jonka toivottavasti muistan ottaa mukaani.

Unohdinko mielestänne jotain oleellista?

ps. Eteisen kuvassa näkyy tänään Din Skosta ostamani söpöt vaaleanpunaiset 12,90€ maksaneet lenkkarit.

10 kommenttia:

 1. Huulirasva (ilokaasu kuivattaa ihan sikana huulia), jotain tekemistä itsellesi (lukemista, läppäri, musiikkia tms) sekä jotain pientä syötävää - sairaalassa saa kyllä ruokaa, mutta nälkä voi silti yllättää kun on rankka fyysinen ponnistus takana ja etenkin jos maitokin nousisi jo laitoksella.

  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulirasva pakattu mukaan.
   Tuota eväs asiaa olenkin miettinyt, mutta en oikein tiedä mitä hankkisin. Mehua jo ostin mukaan, mutta ehkä ostan lisäksi jotain energiapatukoita. Tiedän, että tulen himoitsemaan hedelmiä ja smoothieta, mutta kättärillä ei taida olla blenderiä. :)

   Poista
 2. Mahdollisimman iso vesipullo! Saahan siellä lasista vettä, mutta sitä olisi saanut olla koko ajan täyttämässä. Synnytyksen aikana mies juotti mulle vettä (siinä vaiheessa sporttikorkillinen pullo olisi ollut ehkä kätevämpi) kun vähän soijaa pukkas ;) Synnytyksen jälkeen hormoonit hyrräs siihen malliin, että vettä meni monta litraa päivässä, niin siksikin iso pullo oli hyvä. Ja lokakuussa Kättärillä oli todella kuuma, mikä ei kauheasti helpottanut siinä synnytyksen jälkeisessä tilassa. Sairaalassaoloajan mulla oli myös niin kova nälkä, että omat (ja melkein miehenkin) ruuat söin hetkessä, joten omat lisäeväät oli kanssa ihan jees.

  Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä! Eli otan mukaani treenikassinikin. :)

   Poista
 3. Jokainen kokee eri tavoin mitä tarvitsee sairaalassa. Itse en tarvinnut eväitä tai erillistä juomapulloa sillä tarvittaessa olen joka kerta saanut syötävää ja hoitajat ovat tuoneet vesikannullisen mukin kera yöpöydälle. Omat sairaalassaoloaikani ovat olleet niin lyhyitä että tärkeimmiksi olen kokenut kameran, kännykän ja huulirasvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja synnytyksen aikanahan ei saa syödä mitään mahdollisen sektion vuoksi. Ostan luultavasti mukaan vaan lisää pillimehuja.

   Poista
 4. Meidän sairaalassa ei ollut minkäänlaisia sisäkenkiä/tohveleita, joten synnytysvalmennuksessa jo vinkattiin ottamaan omat mukaan. Itselläni olikin sitten omat crocsit mukana, ja olihan se mukavampi köpötellä niillä siellä käytävillä. Muista varata kotiin isoja siteitä! Muutaman voi ottaa sairaalaankin mukaan, esim. kotimatkaa varten. Tsemppiä loppuodotukseen ja synnytykseen! Käyn täällä päivittäin kurkkimassa jos jotain olisi jo tapahtunut :) Aiotko näyttää vauvan kuvaa täällä blogissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä pakkasin villasukat tuota varten, sillä en omista sisätossuja, vaan sisätiloissa kuljeskelen mieluummin villasukissa.

   Vieläkään ei mitään tapahtumassa. Täällä vaan ootellaan. :)

   Varmasti vauva jatkossa tulee vilahtelemaan kuvissani ainakin osittain.

   Poista
 5. Omat siteet voittaa sairaalan ja otin viimesellä kerralla mukaan armottomat mummoslogit ja olivat tosi kivat ;) Sairaalan siteet on aika kapuloita, vaikka alkuun ne isot jätit on kyll hyvät . Hehe, autuasta aikaa elelette <3

  VastaaPoista
 6. Mullhan muuten toi kassi ei ole koskaan ehtinyt mukaan....neljä synnytystä ja joka kerta yllätyksenä ja kassit jääneet ;) Viimeksi kyllä pakkasin huolella, mutta vedet menivätkin äitipolilla kontrollissa ja sille tielle jäin ;) No tuli se laukku sit myöhemmin.

  VastaaPoista