9.4.2014

hulluttelua laskettunapäivänä


Sillä olen kuullut tarinoita, että Hullut Päivät on oiva tapa käynnistää synnytys, päätin minäkin uskaltautua Stockmannille aamusta näin laskettunapäivänä. Stockmannilla oli yllättävän rauhallista, joten sain tehdä ostokseni rauhassa.
Lähinnä mukaan tarttui jotain vauvalle ja tulevalle isukille. Vauvamme sai Benettonin swetarisetin (12,50€), 2kpl Benettonin bodya (5,50€/kpl), Elofie details tutteja (4,90€) ja Hello Kitty tuttinauhan (2,50€). Tuttinauha on hiukan epäkäytännöllinen, sillä sitä voi käyttää vain sellaisten tuttien kanssa, joissa on kahva, mutta enhän minä Hello Kitty-fanina voinut vastustaa. Kiddo.O kakkosnumero oli hp-tarjouksessa hintaan 7€!

Stockmannin vauvaosastolla oli vaikka mitä ihania juttuja hp-tarjouksissa, joista ei ollut mitään mainintaa HP-katalogissa. Itse ihastuin kovasti Milly/Milla helistimiin, mutta ajattelin, että vauvamme ehkä saa lahjaksi joitain älysöpöjä vaaleanpunaisia leluja, joten en leluja ostanut itse.

Ostin myös jotain pysyvää ja valkoista olohuoneeseemme, mutta siitä lisää myöhemmin, kunhan olemme tuotteen autolla noutaneet Stockmannilta kotiin.


5 kommenttia:

 1. Ei auttanut Hullut Päivät ainakaan täällä käynnistymisen kanssa :) Kovasti yritin mutta taitaa pienokainen vaan tykätä shoppailusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei täälläkään mitään tuntemuksia synnytyksen alkamisesta. Ehkä illalla tai sitten huomenna taas hulluttelemaan. :)

   Poista
 2. Heh, täällähän tosiaan meidän kuopus syntyi monen tunnin hulluilla päivillä shoppailun jälkeen :) Ei kylläkään ollut silloin mitään oireita, vedet vaan meni saman päivän iltana klo 22.30. Tällä kertaa tuli itse harrastettua vain hullujen päivien nettishoppailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tarinasi onkin yksi näistä kuulemistani Hullut Päivät vs. synnytys- jutuista. Eli odottelen jännityksellä iltaa.

   Poista
 3. Minä kävin keskiviikkona hulluttelemassa keskustan tavaratalossa, ja tuntui tosiaan siltä, että oli paljon rauhallisempaa kuin aiemmilla kerroilla. Kummallista!

  Kielifriikkinä on pakko kysyä tuosta käyttämästäsi ilmauksesta "sillä olen kuullut tarinoita...", että onko tuo jotain murretta? Olen kiinnittänyt siihen teksteissäsi huomiota pariin otteeseen enkä ole aiemmin kuullut koska-sanaa korvattavan tuolla tavalla. Kysyn siis ihan mielenkiinnosta!

  Onnea loppuodotukseen, toivottavasti jälkeläisenne ymmärtää tupsahtaa ulos ennen synnytyksen käynnistämistä - ja kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista