6.4.2014

Oittaan kartanon brunssi

Mahtavaa, sunnuntaibrunssi kartanomiljöössä! Tänään sain kokea sellaisen Oittaan kartanolla. Oittaan kartanolla on kevään aikana ollut nyt joitakin kertoja tarjolla sunnuntaibrunssi. Seuraavan kerran brunssi on tarjolla kartanolla 13.4.2014, 20.4.2014 ja 1.5.2014.Meidät vastaanotti tunnelmallinen kartano ja todella ystävällinen palvelu. Saatiin kuulla alussa jopa hieman tarinaa Oittaan kartanon historiasta. Pöydässä meitä tervehdittiin herkullisilla smoothieshoteilla.

Kartanolla brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa klo 11-13 ja  13.30-15.30.
Kauniisti katettu buffetpöytä tarjosi alkuun punajuuricouscousia, caesar-salaattia, vihersalaattia, perunasalaattia, kananmunia mädillä, silliä, graavilohta ja maalaispateeta.
Lämpimänä ruokana oli tänään linnapaistia ja uunilohta.
Kaiken kruunasi todella herkullinen täytekakku pikkuleipineen. Kahvi tarjottiin pöytään suoraan kuppeihin ja tarjoilija kävi kaatamassa kahvia lisää. Muutenkin palvelu pelasi täydellisesti koko brunssin ajan.
Kaikki kartanolla on itsetehtyä ja he panostavat tarjoilijan kertoman mukaan lähi- ja luomuruokaan. Laadun kyllä huomasi syödessä.

Aikuisille brunssi maksaa 28€, 12-4-vuotiaille lapsille 14€ ja alle 4vuotialle 4€. Sillä kukaan meistä ei halunnut kuohuvaa, en tiedä mitä lasillinen kuoharia olisi maksanut. Lasillinen olisi kyllä sopinut täydellisesti tunnelmaan. 
Jos ihana rauhallinen miljöö, hyvä ruoka ja erinomainen palvelu kiinnostavat, niin suosittelen sunnuntaibrunssia Oittaalla sinulle.
Kannattaa seurata Oittaan facebook-sivuja, joista löytyy jatkossa tietoa  varmasti tulevista brunsseista.

ps. lastenvaunuja ei kannata välttämättä ottaa, sillä kartanon ovella ei ole valmiiksi ramppia. Pyörätuoleja varten on kyllä varattu erikseen paikoilleen laitettava ramppi.
pps. Ja kun oltiin Bodomjärven rannalla pitihän sitä käydä tutustumassa pelottavaan murhapaikkaan ja lapsia ihastuttaa kartanon vieressä oleva Angry Birds-puisto

2 kommenttia:

 1. Hei! Olisi mielenkiintoista jos voisit myöhemmin vauvan kanssa liikkuessasi kirjoittaa eri ravintoloista yms paikoista kokemuksia. Eli millaista niissä on ollut vierailla vauvan kanssa? Itselleni nyt 2kk ikäisen vauvan kanssa Helsinki on näyttäytynyt erilaisena kun pitää huomioida vauvankin tarpeet ja vaunujen kanssa liikkuminen. Esim eilinen brunssi Mestaritallissa oli negatiivinen yllätys, saimme todella tylyä kohtelua kun olimme vaunujen kanssa liikenteessä ja vaunuissa nukkui poikamme. Tuli olo, ettemme olleet tärkeitä asiakkaita, kun vauva oli mukana. Tällaisia ajatuksia, hyvää kevättä ja tsemppiä loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä ideasta, tämän teen.
   Pikku hiljaa olen huomannut, että kaupunkia pitää ruveta katsomaan hieman eri silmin, kun liikkuu vauvan kanssa. Kuten esim. eilen kartanolle brunssille mennessä tiedustelin etukäteen heidän esteettömyydestä. Oittaa kartano oli muuten hyvin lapsiystävällinen, sillä olisivat tuoneet syöttötuolin seurassa olleelle 2kk ikäiselle pikkumiehelle.
   Hurja kuulla, että joissain ravintoloissa voidaan antaa tuollaista palvelua, jota te eilen kohtasitte.

   Poista