17.12.2013

masuihon hoitoa osa 2Kerroin viime kuussa haluavani testata jotain muuta tuotetta masuihon hoitoon, kun siihen asti käyttämään BioOilia. Juttu täältä >>.
Päätin monien suositusten perusteella Weledan öljyyn, jota kävin ostamassa alennuksesta Kampin Bebesiltä. Valitettavasti tuote ei ole täyttänyt suuria odotuksiania. Öljy jättää ihoni todella rasvaiseksi ja tuntuu, että se ei imeydy edes yön aikana. Lisäksi öljyä tulee pullosta jotenkin huonosti, jolloin koko pullo ja kylpyhuone on ihan lääräisiä. Toki tuote on öljyisyyden vuoksi todella riittoisaa.
Taidanpa palata BioOiliin, joka imeytyi ja kosteutti minua paremmin.

11 kommenttia:

 1. Minulla on vielä yksi vaihtoehto: Marja Entrichin vehnänalkioöljy. Se on kyllä aika arvokas, mutta monikäyttöinen. http://www.marjaentrich.fi/sumuCMS/sivu/tuotetiedot/tuote_id/350

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä raskaudesta! :) Oon lukenut jo aikoinaan sun hääblogia, mutta oon huono kommentoimaan. Mutta tähän on pakko kommentoida, että sain esikoiseni pari kuukautta sitten ja käytin raskauden ajan BioOilia ja olin siihen tosi tyytyväinen. Kunnes ihan lopussa ja synnytyksessä tuli kamalasti yhtä-äkkiä arpia eikä BioOil niitä estänyt. Oon kuullut jälkeenpäin kavereilta, että tuo Weleda saattaa olla tehokkaampi, mutta mistäpä näistä tietää. :) Tärkeintähän on kuitenkin se ihana tuhiseva vauva, jota nyt saa sitten nuuhkia sylissä! :) Meillä oli muuten sama hääpäivä, oli niin kiva lukea sun hääblogia silloin, kun itsellä oli valmistelut samoissa aikatauluissa. Kaikkea hyvää odotukseesi, Kanerva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista.
   Täytyypä ehkä jättää Weledaa loppuraskauden varalle.

   Ihanaa, että olet löytänyt tämänkin blogin.
   Onnea teille tuhannesti esikoisen syntymän johdosta.

   Poista
 3. Oho. Itselläni tuo weleda on toiminut hyvin. Imeytyy hyvin ja ei mene läträämiseksi. Bio-Oil taas tuntui..ei missään. Liian "kepeä" tuote minulle. Ihot ovat niin erilaisia; toiselle toimii yksi ja toiselle toinen. Arvilta olen säästynyt tähän asti. Saa nähdä mitä viimeiset 4 viikkoa tuo tullessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaikka miten vähän Weledaa laitan iholle, tuntuu että lillun öljykylvyssä seuraavan vuorokauden. :)
   Näin meillä on erilaiset ihot.

   Teillä H-hetki vain lähestyy. Jännittävää!

   Poista
  2. No juuri näin. Toiselle toimii toinen ja toiselle toinen :).
   Joo, täällä jännitetään jo kovasti. Onneksi kaikki on valmiina sairaalakassia myöten. Huomenna olisi sektioajankohdan tarkoitus tarkentua. Hui! <3

   Poista
  3. Saanko kysyä miksi sinulle tehdään sektio? Oletko jo mahdollisesti kertonutkin syyn blogissasi?

   Poista
  4. Blogipostaus aiheesta on työnalla, mutta skolioosin vuoksi tahdon sektion. Ei alatiesynnytys ehkä muutenkaan olisi mun juttu.

   Poista
 4. Kokele sekoittaa öljyä voiteen sekaan, näin saat sen imeytymään paremmin ihoon. Silloin, kun öljy ei imeydy, vaan jää ihon pinnalle, on tuotetta tullut laitettua hieman liikaa. Tämä on todella yleistä vartaloöljyjen kanssa.

  Myös sheavoi (eli karitevoi) sekä kaakaovoi auttavat raskausarpien ehkäisyyn ja kosteuttavat tehokkaasti kiristyvää ihoa. Suosittelen suuntaamaan esim. Ruohonjuureen, jossa on hyvät valikoimat. :)

  Tsemppiä loppuraskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja vinkeistä.
   Kaakaovoista olenkin kuullut hyvää. Ainakin BodyShopin kaakaovoi on ilmeisesti odottavien äitien suosiossa.
   Ihana syy käydä asioimassa taas Ruohonjuuressakin. Kotini viereen Itikseen on nimittäin avautunut uusi Ruohonjuuren myymälä.

   Poista