16.12.2013

Cupcakes By Frida


Kun päätin pitää pienet syntymäpäiväjuhlat kotona mietin ja tutkin mistä tilaisin tarjottavia. Oli nimittäin itsestäänselvää, että en jaksaisi tai kiinnostaisi pyöriä keittiössä ennen juhlia. Keksin lopulta, että Cupcakes By Frida toimittaa Anton&Antoneihin ihania kauniita cupcakejä ja ilokseni huomasin, että Frida tekee myös kakkuja ja cake popseja.
Minulla on visio ja toive, että saisin synttärikakuksi vaaleanpunaisen kumiankan. Frida toteutti toiveeni täydellisesti, ankkakakku oli ihan mieletön! Kaiken kruunasi, että porkkakakku oli tajuttoman, siis tajuttoman, hyvää.
Suklaiset cake popsit olivat herkullisen meheviä ja maukkaita. Ja entäs omenan makuiset cupcaket? Miten suloisia ne olivatkaan rusetteineen, ruusuineen ja perhosine.
Mieheni kävi noutamassa tuotteet Töölön Anton&Antonista, mutta ilmeisesti tuotteet olisi saanut suoraan toimitettua myös kotiin.
Kiitos Fridalle. Päivänsankari oli onnellinen vaaleanpunaisista herkuista ja vieraille tuntui kaikki maistuvan.

4 kommenttia:

 1. Nämä todellakin olivat niin suussasulavia ja kauniita että aloin oikein mietiskelemään, milloin meidän perheessä olis sellaiset juhlat että voisin tehdä Fridalta tilauksen :)

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frida on hyvä syy pitää juhlat.
   Cupcakes by Frida tekee myös mini cupcakesejä, ajattelin tilata niitä kakun kaveriksi seuraaviin juhliin.

   Poista
 2. Vaaleanpunaiset, kimaltavat cupcaket herättivät suurta ihastusta myös neiti viisveessä - ei olisi raaskinut syödä kun oli niin hieno. Muutkin herkut oli todella herkkuja, oma suosikkini ehkä kaikista nuo kakkutikkarit sekä tietysti Laten glögikakku! :)

  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kotiväki tykkäsi tuliaisista!
   Paree oli, että Laten glögikakku maistui. :)

   Poista