23.12.2013

23. joulukuuta Hiljentyminen joulunviettoon

Joulukalenterin luukut 21. ja 22. jäi minulta tekemättä, sillä siirryin joululoman viettoon perjantaina ja jouluvalmistelut ja läheiset ovat vieneet aikani siitä lähtien.
Miehen suvun luona käytiin tekemässsä perinteiset karjalanpiirakat. Joukolattaren Instagramista pääsee näkemään miten hienot piirakkatalkoiden lopputuloksista tuli. Yövyttiin vauvamme tulevan kummin ja meidän kummitytön luona.

Eilen siirryimme mökkimme rauhaan. Pari päivää onkin mennyt OnePiecessä hengaillen. Tänään käytiin tekemässä kylillä jouluruokaostokset, hakemassa joululukemista paikallisesta kirjastosta ja valmisteltu jouluruokia, kuten rosollia ja jälkiruokia. Kuusi käytiin kaatamassa omasta pihasta ja tuotiin se jo sisälle odottamaan aattoaamun koristeluita. Mieheni kävi pilkillä, mutta saalis jäi sen verran pieneksi, että hän savusti suoraan kalanviljelylaitokselta hankitun kirjolohen. Ihanaa saada joulupöydässä kalaa, vaikka olenkin raskaana.
Viimeiset lahjapaketoinnit ja lempeät löylyt kynttilänvalossa kruunasivat tämän aatonaaton päivän. Huomenna onkin jännittävä päivä.2 kommenttia:

  1. Voi tuo OnePiecessä hengailu kuulostaa kyllä täydelliseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OnePiece on ihan huippu mökki- ja loma-asu.

      Poista