10.12.2013

J.F. by Finlaysonia makuuhuoneessamme

Yksi pitkäaikainen haaveeni toteutui kun sain hankittua meille J.F. by Finlaysonin tyylikkäät Emilie-pussilakanat. Olen pitkään halunnut meille pellavaisia pussilakanoita ja J.F by Finlaysonin vaihtoehto oli se ainoa ja oikea. Arvostan petivaatteissa laatua, että ne kestävät tulevillekin sukupolville, ja uskon että Finlaysonin tuotteet täyttävät tämän toiveeni. Pellavapussilakat tuntuvat hyvältä ihoa vasten, mieheni sanoja lainaten "ihanan ilmavat".Uskon, että nämä ajattomat pussilakanat ovat käytössämme vielä pitkään.


Näin joulunalla on tunnelmallista sytyttää makuuhuoneeseen kynttilöitä, vetäytyä tyylikkäiden lakanoiden vällyihin ja lueskella joululehtiä. Ja huoneen täyttää hyasinttien vieno tuoksu. Nautin kun minulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista stressiä, vaan voin vaan nauttia arjesta.
Tällä hetkellä J.F Finlaysonin tuotteita saa Finlaysonin verkkokaupasta 10% alennuksella. Lisäksi toimituskulut nolla euroa 16.12.2013 asti. Kannattaa siis hankkia tyylikkäät joululahjat joko itselleen tai läheiselleen nyt.Ihanaa ylellisyyttä arkeen!Juttu tehty yhteistyössä Finlaysonin kanssa. Bloggaaja saanut tuotteita Finlaysonilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti