24.11.2013

Midhillin brunssi

En ole ikinä ollut mikään jenkkifani, mutta halusin kuitenkin päästä kokemaan Midhillin amerikkalaisen brunssin. Paikan oivallinen sijainti Citykäytävässä sattui sopivasti meidän sunnuntairetken varrelle. Saimme kivan ikkunapöydän ilman pöytävaraustakin.

Tyyliin sopivasti brunssin annokset tilataan listalta. Aamiaislistalla on muun muassa toasteja, buugereita,  munakkaita, munakokkelia, salaatteja, pirtelöitä, pannukakkua, jälkkäreitä yms.
 Minun vegebrunssi oli suussasulava ja ihanan mehevä. Seuralaiseni kehui Cheese burgeriaan maukkaaksi. Lisäksi oli pannukakkua ja juustokakkua. Nälkä ei jäänyt, vaikka otimme näin vähän annoksia. Seuraavaan kertaan jäi paljon herkkuja nautittavaksi. Kallis paikka toki on verrattuna moneen muuhun Helsingin brunssipaikkaan, mutta kivan erilainen.
2 kommenttia:

 1. Pari viikkoa sitten kävin ekaa kertaa midhillissä ja tykkäsin kovasti. Mielellään maksaakin vähän enemmän laadukkaasta ruuasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoksiin oli kyllä panostettu, joten mieluusti siitä tosiaan maksoi.

   Itse ehkä tykkäisin, että brunssin annokset olisivat hiukan pienempiä, jolloin saisi maistella useampia annoksia samalla rahalla. Toki moni jakaa annokset pöytäseurueen kesken, jolloin kaikki pääsevät maistelemaan, itselläni ongelmaksi tulee kasvisruokavalio. Midhillin brunssilista on nimittäin melko lihaisa sanoisin.

   Poista