4.9.2013

Lanternan uusi paikka

Olohuoneen nurkassa ollut nojatuoli muutti työhuoneeseemme, joten nurkkaan oli saatava jotain täytettä. Siirsin Iittalan Lantern-kynttilälyhdyn nyt syksyn tullen nurkkaan. Lantern saikin ympärilleen kaipaamaansa tilaa ja valaisee olohuonettamme syysiltaisin nurkasta käsin.

4 kommenttia:

 1. Oi miten upealle paikkaa olette Lanternan saaneetkaan. Meidän kämppä on niin täyteen ahdettu etten voi lanternaa hankkia vaikka olen siitä jo tovin haaveillut. Se ei pääsisi oikeuksiinsa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lantern kyllä kaipaa hiukan tilaa ympärilleen sen verran kaunis esine se on. Ehkä saat sen tulevaisuudessa, jos vaikka joskus muutatte isompaan asuntoon. Elämässä pitää olla haaveita. :)

   Poista
 2. Onpa kaunis. Ja ihana lämmin valo.

  Itsellä tulisi kaksi ongelmaa eteen: pelkäisin kissan kaatavan koko hökötyksen ja en tiedä yhtään miten steariinin saa tuolta sisältä siististi pois :) Oletko joutunut sitä vielä putsaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse haluaisin laittaa Lanternan jonkun tason tai lipaston päälle, jotta se näkyisi paremmin, mutta ylhäälläkään se ei taitaisi olla kissoilta turvassa. Lapsia jos meille on tullut kylään, olen usein siirtänyt Lanternan jonnekin ylös turvaan.
   Lantern on helppo pestä, sillä teline johon kynttilä tulee, on irrotettavissa.

   Poista