18.9.2013

brunssilla - Say Delicious

Reilu viikko sitten kävin testaamassa yhden Kallion uusimmista brunsseista - Say Delicious. Seuraamieni aamiaisblogien Brunssipartion ja Tapaa minut aamulla arvioinnit paikasta ovat hyvinkin erilaiset. Itsekkään en oikein tiedä mitä olin kokonaisuudesta mieltä, mutta en kylläkään suosittelee paikkaa jos minulta brunssisuosituksia kysytään. Paikka on ehkä sopiva niille, jotka eivät mahdu sisälle vieressä olevaan täydelliselle Sandron brunssille.

Brunssi paikassa maksaa 9€ ja jos haluaa valita lisäksi lämpimän liha- tai kasvispääruan on hinta  enemmän 14€.

Positiivisinta paikassa oli älyttömän ystävällinen palvelu. Lisäksi kasvispääruokana ollut munakoisolasagne oli ainakin meidän kerralla herkullista. Paitsi liian suolaiset perunat jäivät kasvisannoksessa todellakin syömättä. Liharuoka, eli makkara, sen sijaan ei nostattanut seurueessani suuria ilonkiljahduksia.

Negatiivistä paikassa oli itse brunssipöytä, se oli nimittäin vaatimaton, ahdas ja kummallinen, tosin mitä 9eurolla voi muuta odottaa. Ja mitä murot ja jugurtti tekee itsetehtyjen ruokien seassa? Omistajat nimittäin kertoivat, että he valmistavat kaiken alusta lähtien itse, myös pastan, siitä iso plussa. Tai en tiedä, ehkä murotkin olivat itse tehtyjä ja omistajat olivat halunneet pöytään jotain aamiaismaista. Ravintolassa oli lisäki ahdasta ja pöytiin sai ängetä itsensä vetämällä vatsan sisään.

Olimme ulkona alle tunnissa, ei ollut oikein tunnelmaa jäädä pidemmäksi aikaa.
Ulkona mietimme mihin menisimme jälkirualle.

2 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoinen juttu. Vissiin aika moni alkanut huomaamaan brunssien suosion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moni paikka tarjoaa nykyään brunssia, joten kaikki eivät siinä vaan voi onnistua ihan täydellisesti. :)

      Poista