31.5.2013

se mieletön Granit

Olen kevään aikana seurannut eri blogeissa vallannutta suurta intoa siitä, että Granit on tulossa Suomeen. Itselleni kyseinen ketju on ihan uusituttavuus ja olen ihmetellyt mikä on kaiken tämän innostuksen ja odotuksen takana. Niinpä eilen kun Granit viimein avasi ovensa Helsingin Erottajalla kävimme ystäväni kanssa tutustumassa myymälään. Ja niinhän siinä sitten kävi, että molemmat ihastuimme myymälään ja sen valikoimaan. Erityisesti itse tykästyin valaisimiin, koreihin, pyyhkeisiin, ruukkuihin ja "liitutauluihin".
10 kommenttia:

 1. Täytyypä heti mennä katsomaan, kun on vapaapäivä ja muutenkin kampaajareissu kaupunkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti. Granitista saa kaikkea kivaa hyödyllistä kotiin ja mökille (jos on niin onnekas, että sellaisen jo omistaa).

   Poista
 2. Upps - tuo pitää kiertää kaukaa Helsingin reissuilla; olen pienimuotoisessa ostoslakossa ja jo noista kuvista bongasin monta "tarpeellista" juttua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granitin myymälässä ymmärsi kyllä tarvitsevansa vaikka mitä tarpeellista. :)

   Poista
 3. No nytkö se on auennut! Täytyy käydä toivottavasti vielä tänään katsastamassa, liike kun on vain kahden korttelin päässä toimistoltani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen aukesi. Sinne vaan heti lounastauolla. :)

   Poista
 4. Oi jee, pakko päästä tonne! Näissä kuvissa niin monta kivaa työhuonejuttua, että oksat pois :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. todellakin. teidän työhuoneeseen löytyy vaikka mitä kivaa Granitista.

   Poista
 5. Oh, kiitti vinkistä! Olen ilmeisesti jossain tynnyrissä viettänyt alkukesän, sillä olen ollut täysin tietämätön Granitin rantautumisesta myös Helsinkiin. Huippu uutinen - toivotan kaikki uudet kaupat ja ketjut ilolla tervetulleiksi, erityisesti vastaavat ihanat sisustusputiikit. Täytyykin poiketa pian paikan päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinulla ollut haipakka kevät, kun tämä uutinen mennyt ohi. :) Itsestäni tuntui, että Ganitin tuloa Suomeen hypetettiin joka paikassa. Sinne vaan shoppailemaan.

   Poista