30.5.2013

lounaalla Midhillissä

Kävin tänään lounaalla muutama viikko sitten Helsingin citykäytävässä avautuneessa Midhillissä.
Uskaltauduin kasvissyöjänä sisälle asti, vaikka ravintolan seinillä roikkuukin mm. villisian päitä.
Ravintolan ruokalista on todella lihaisa, mutta löytyi sieltä muutama salaatti, jotka kollegan kanssa valitsimme. Ravintola keskittyy tuttuun tapaan hampurilaisiin. Vanhemmat Midhillithän sijaitsevat Lintsillä ja Särkänniemessä. Erillistä lounaslistaa Midhillissä ei valitettavasti ollut. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Sisustus oli kivan rento ja teollinen. Tulipahan käytyä, seuraavan kerran ehkä mieheni kanssa rennoille arkitreffeille.

4 kommenttia:

 1. Mä söin saman fetasalaatin just viime viikonloppuna Lintsin vastaavassa paikassa. Ihan ok, mutta kenties paikka on tosiaan enemmän burgereiden arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hinta salaatille ja vedelle oli vähän liian korkea lounaaksi (15,50€ ja 18,50€). Hampurilainenkin olisi ollut edullisempi.

   Poista
 2. Mie jo toivoinkin, että Midhillistä tulisi jokin postaus, kun en itse vieläole päässy paikkaa testaamaan! Nuo hinnat kyllä lounassalaateiksi on vähän korkeat munkin mielestä, mutta ehkä "täytyy" turvautua hampurilaiseen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosiaan paikassa ei ole erillistä lounaslistaa, minkä vuoksi salaatit ehkä tuntuivat lounaalla niin arvokkailta. Hampurilaisiin paikka tuntui panostavan ja näyttivät tosi hyvältä, joten kannattaa varmaan käydä testaamassa niitä.

   Poista