30.6.2013

Puotila - hyvä paikka asua

Tiedätkö Puotilan? Puotila, se pieni asuinalue Itä-Helsingissä omassa rauhassaan keskellä hulinaa ja palveluita.
Puotilassa on hyviä momo-koteja, ystävällisiä ihmisiä, rauhaa, turvallisia sisäpihoja, Puotilan kartano, suloinen Puotilan kappeli, metro, viljelypalstat, meri, hyvät ulkoilumaastot, Puotilan uimaranta, lähikauppa, kukkakauppa, Itiksen palvelut vieressä ja tietysti tunnettu olutravintola Pikkulintu.
En voisi enempää asuinalueeltani tällä hetkellä toivoa.


7 kommenttia:

 1. yli 7 vuotta Puotilassa asuneena,voin lämpimästi suositella! Voisin muuttaa ihan koska vain sinne takaisin. Ellei Itäkeskus olisi siinä naapurissa. Heh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse olen vasta 3-vuotias puotilalainen, mutta toivottavasti vuosia tulee vielä paljon lisää. :) Kivaa, että Itistäkin kunnostetaan parhaillaan, tulee siitäkin vielä viihtyisämpi.

   Poista
  2. itse olen vasta 3-vuotias puotilalaisena, toivottavasti vuosia tulee vielä paljon lisää. Mukavaa, että itistäkin kunnotetaan parhaillaan, niin siitäkin tulee vielä viihtyisämpi.

   Poista
 2. Puotilassa 22v. asuneena, rakastan paikkaa edelleen! :) Elämässä on vain joskus tehtävä kompromisseja ja miehen perässä muutin Espooseen. :)
  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tiedä jos elämä toisi teidät vielä takaisin "kotiseudulle".

   Poista
 3. Tuo Puotila "hehkutuksesi" on aivan totta. Asuin Puotilassa ikävuoteni 5-20, nyt sieltä pois jo muutama vuosikymmen. Paljon kaipaavia muistoja. Ilmeisesti kuvissa on yksi Juorumäen teistä. Aivan sydän sykähti ylimääräisen sykkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että moni ymmärtää Puotila-hehkutustani. Hyvin löysit sinulle tuttuja paikkoja kuvistani.

   Poista