25.6.2013

juhannus Prahassa

Minulla oli hieman erilainen juhannus, sillä vietin sen mökin sijasta Prahassa, matkaseuranani mieheni ja tuttava pariskunta. Juhannuksemme käsitti lämpöä, vanhankaupungin kujia, kävelyä kilometreittäin, limusiinilla ajelua, korkeita paikkoja, tuhtia ruokaa, jokiristeilyä, ihania kahviloita, turistinähtävyyksiä, aurinkoa, olutta. Kolme yötä kompaktissa kaupungissa riitti oikein mainiosti.
Mieheni sanoi, että ei tehdä tästä kuitenkaan perinnettä, sillä ensi vuonna hän haluaa jo viettää juhannuksen mökillä.

 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta tavalta viettää juhannus tuokin! Eräs kaverinikin oli juuri Prahassa juhannuksen yli ja muutaman muunkin olen kuullut matkustaneen. Kyllähän tuo juhannuksen ekstra-vapaa tarjoaa hyvän mahdollisuuden matkustaa, tosin onhan sitä aika asennoitunut siihen, että juhannus vietetään Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavan asennoutunut sitä on, että joka vuosi sitä istuu juhannusruuhkissa kohti mökkejä. Juhannusmatka ulkomaille oli kyllä hyvä idea. Mieheni kommentista huolimatta toivon, että tästä tulisi meille perinne, varsinkin kun itse en ole mikään juhannusihminen. Ehdin mökkeilemään niin paljon muutenkin. Mutta joskus haluisin testata juhannuksen viettoa Helsingissä.

   Poista
 2. Ihania kuvia. Me oltiin kanssa juhannus Varsovassa ja sitä edellinen Lontoossa. Ehtii hyvin viettämään pitkän viikonlopun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on jo ihan perinne juhannusmatkoille.
   Pitäisi matkustaa enemmänkin pyhien aikaan, kun saa kivasti pitkiä vapaita.

   Poista