16.2.2013

etsii paikkaansa

Marimekon Hetkiä-kankaasta tehty iso taulu etsii kotona paikkaansa.
Siinä se nyt nojaa olohuoneen seinään.

11 kommenttia:

 1. Hei noista ruokapöydän tuoleista. Ollaan mietitty samoja mustina joko teräksisillä tai vaihtoehtoisesti puisilla jaloilla, ovatko nuo olleet käytössä hyvät? Testatessa vain tuntuvat hivenen hankalilta, kun jalkoja ei saa oikein kunnolla tuolin alle, puisissa taas ei ole sitä ongelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. piti käydä ihan testaamassa, että miten istun kyseisessä tuolissa, sillä en ollut aikaisemmin aatellutkaan tätä asiaa. Ristissä jalat mahtuvat hyvin tuolin alle. Itse nähättävästi istun jalat ennemmin eteenpäin vietynä. Ei ole mieskään tai kukaan vieraistakaan maininnut, että jalat ei mahtuisi. Mutta puisilla tai metallisilla jaloilla, tuoli on kyllä ihan tajuttoman kiva ja hyvä istua.

   Poista
 2. Mä oon miettinyt ihan samaa asiaa, kuin Marjo. Tosin hankalat tai ei, taidan ne joskus joka tapauksessa hankkia :)

  Tuo kuosi sopii upeesti tauluksi, bongasin myös ihanan taulukollaasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DSR on parhaimpia tuoleja mitä tiedän!

   Tykkään Hetkiä-kankaasta ihan hirmuisesti, joten olen iloinen, että mieheni pingotti kankaan meille kehyksiin. Kun vielä keksisi sille arvoisensa paikan.

   Poista
 3. Mulle tuli mieleen, miltähän tuo mahtais näyttää sängynpäätynä? Miksei tuo muuten ole enää entisellä paikallaan,ootteko vaihtaneet järjestystä?

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitettiin sohvan päälle tauluja, joten mun mielestä kyseinen seinä meni liian tukkoon kun Hetkiäkin oli siinä. Sängynkin päälle ehdittiin laittamaan tauluja. Ehkä siirrämme Hetkiä Iivon huoneeseen.

   Poista
 4. Kangastaulukin on kiva mutta ai että mä tykkään tuosta viimeisessä kuvassa näkyvästä kuvakollaasista! :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Tuo sisustustaulu on mielettömän hieno ja harkitsen samanlaisem tekoa. Mille olet kankaan pingottanut ja mistä sellaisia saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni teki kehikon 50x25mm rimoista ja pingotti kankaan kehikkoon. Hän kiinnitti kankaan kehikkoon niittipistoolilla.

   Poista
  2. Kiitos paljon nopeasta vastauksestasi! Yhtä kätevää miestä tai edes miestä tästä taloudesta ei löydy mutta enköhän mä jotain keksi. :)

   Poista