28.7.2013

kesäpäivä Muumimaailmassa

Minulla on monta vuotta ollut haaveena päästä käymään Muumimaailmassa (joo tiedän, olen hieman lapsenmielinen). Tällä viikolla kyseinen haave vihdoin toteutui. Mukaan kesäretkelle pääsivät kummityttömme isoveljensä kanssa. En tiedä mitä olin haaveissani kuvitellut Muumimaailman olevan, enkä oikein tiedä petyinkö paikkaan vai en. Parasta paikassa oli nähdä lasten (ja aikuisten) riemu kun he pääsivät tapaamaan muumitalon asukkaita ja halimaan, tanssimaan ja laulamaan heidän kanssaan. Lapsenmieli pääsi valloileen kun näki kun haisuli joutui putkaan tai kun näki niiskuneidin neitimäisen huoneen.
Muumimailman lisäksi ehdimme kesäretkellämme tutustumaan kesäiseen Naantaliin ja yövyimme kivassa paikassa, niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

 1. Muumimaailma on ihana paikka monet ihanat lapsuus muistot sieltä löytyvät. Joka kesä edelleen käymme vanhempieni kanssa syömässä Naantalissa. Naantali ja muumimaailma alueena ovat kesällä aivan ihania paikkoja!
  Ensi kesänä varmasti pääsee kummipojan kanssa muumimaailmaan! :)
  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin kovasti Naantaliin, joten joskus sinne on päästävä uudestaan pidemmäksikin aikaan. Ehkäpä jo ensi vuonna unikeonpäivän tietämillä.

   Poista