16.1.2013

uusi harrastus!

Olen hiukan innoissani.
Aloitin tänä keväänä uuden harrastuksen, nimittäin Show-tanssin Stepup Schoolissa.Kyseessä on Show-alkeet kurssi, joka on tarkoitettu yli 20 vuotiaille. Mukavaa, että ryhmässä on samanikäisiä ja tasoisia henkilöitä ja jos joku on tosi hyvä, niin olen vakuutellut itselleni, että hän on varmaan harrastanut tanssia koko ikänsä. Itsellänihän tanssikokemus tulee lähinnä ryhmäliikuntatuntien Bailatino osuuksista.

Eilen oli toinen tanssitunti ja se meni jo paljon paremmin kuin ensimmäinen kerta.  Ensimmäisellä tunnilla koreografiaosuus muuttui nimittäin minun osalta show-tanssista freestyleksi. Eilen pysyin jo paljon paremmin mukana. Ja mukavaa oli!

Tunnin opettajana toimii Jari Saarelainen. Jari luo tunnille rentoa tunnelmaa ja vakuuttaa, että ei haittaa vaikka löytää itsensä väärinpäin. Hän on ammattitaitoinen, huumorintajuinen ja vaativa opettaja. Tykkään. Ja eniten taidan olla innoissani, että Jari on ollut Antti Tuiskun taustatanssijana. ;)Onko joku muu aloittanut jonkun kivan uuden harrastuksen näin aikuisiällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti