15.4.2013

Johan & Nyströmin raakaruokabrunssilla

Viikonlopussa parasta oli sunnuntain raakaruokabrunssi Johan & Nyströmillä ihanien naisten kanssa. Olimme varanneet pöydän jo helmikuussa, joka olikin hyvä juttu, sillä molemmat kattaukset olivat loppuunmyydyt. Parasta brunssilla oli luonnollisesti hyvä seura. Tilassa, jossa brunssi oli tarjolla oli 2 pitkää pöytää, joka oli hauska idea, sillä viereen istui ihan tuntemattomia. Tuli sellainen kylämainen olo. Miljöö oli tajuton. En ollut koskaan aikaisemmin ehtinyt menemään Johan & Nyströmille, mutta ensikäynnin jälkeen tulen varmasti käymään Katajanokalla useimminkin kahvilla. Ne tiiliseinät on vaan niin tunnelmalliset ja muutenkin sisustus oli lämmin ja kodikas. Tarjoilut olivat herkullisia, terveellisiä ja erilaisia. Ihan mieletöntä syödä välillä brunssilla muutakin kuin munia ja paahtoleipää. Brunssi maksoi 25€, mutta seuraavat raakaruokabrunssit maksavat ilmeisesti 30€. Seuraavat raakaruokabrunssit on jo julkaistu, joten hopihopi varamaan itsellesi paikat.8 kommenttia:

 1. Siellähän se Pasikin vilahti kuvissa :) Pitäis testata itsekin tää brunssi, ei vain ikinä muista "uusia" paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hän oli Pasi. :) Nyt varaat teille paikat touko- tai kesäkuulle, sen sijaan, että menisit brunssille fasulle.

   Poista
 2. Pikakuvissa bloggerissa jäin tuijottamaan, että hei tutun näköinen tila. Ja kappas sehän se oli, se missä häitämme tanssittiin vuosi sitten helmikuussa :) Kivoja muistoja palasi mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juuri eilen mietin brunssilla, että paikka olisi oivallinen juhlapaikka. Itse tanssin häitäni Tenalji Von fersenissä, jossa myös tiiliseinät ja -katto, joten Johan&Nyström tuntui kovin kotoisalta.

   Poista
 3. Kiitti vinkistä - käyn aina silloin tällöin kokoustamassa juurikin Katajanokalla, mutta onpa vaan jäänyt huomaamatta koko ravintola;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun on käytävä täällä ehdottomasti. On siinä Sipulin ja Nokan välissä. Kyseessä ennemminkin kahvila/kahvilakauppa, kuin ravintola. Mutta kahvilan viereisessä tilassa tosiaan brunssi oli tarjolla.

   Poista
 4. Nam, vesi tulee kielelle tätä lukiessa ja muistellessa, kun olimme vähän aikaa sitten tuolla herkuttelemassa kirpsakoilla tyrniraakakakuilla :)

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy myöntää, että brunssillakin parasta oli kakut. :)

   Poista